2. Inleiding

2.1 Over het dieet
2.2 Over afvallen
2.3 Waarom het werkt
2.4 Waarschuwing

2.1 Over het dieet

Als je dat prettig vindt kun je gelijk met het dieet beginnen, zonder eerst alle informatie te lezen. Maar waarom zo'n haast? Ga rustig zitten en lees alles eerst eens door. Als je de rest k leest, begrijp je beter hoe dit systeem werkt, waarom het werkt en hoe je daar je voordeel mee kunt doen.

Het VESA-dieet is min of meer ontstaan uit "het koolsoep" dieet, een zevendaags dieet op basis van een caloriearme soep waar o.a. vrij veel kool in zit.

En van de meest opzienbarende ontdekkingen aan deze "magische" soep is dat de werking overeen komt met de conclusies uit behoorlijk wat research uit latere jaren:

 

 • aan de inzichten zoals die o.a. verspreid worden door Michel Montignac

 • aan de onderzoeksresultaten zoals die o.a. ontdekt zijn door het Research Bureau van het Ministerie van Landbouw van de Verenigde Staten

 • aan de wetenschappelijk blijkbaar niet aan te tonen (maar desondanks behoorlijk effectieve) ontdekkingen inzake "negatieve calorien" zoals die o.a. zijn gepubliceerd door Isabelle Martin. Zo is, nog niet eens zo lang gelden, ontdekt dat "kool" n van de groenten is die meer energie kost om te verteren dan het je lichaam oplevert!

 • Al met al is dit de gemakkelijkste, snelste en veiligste manier die ik ken om rustig aan maar onvermijdelijk veel kilo's en centimeters kwijt te raken!

  Door naar 2.2 Over afvallen.

   

   

    1. Voorwoord
    2. Inleiding
    3. Overzicht van het dieet
    4. Het VESA-dieet
    5. Belangrijk om te weten
    6. Tips & tricks
    7. Recepten
    8. That's all folks!


  Zoeken met Google

  Aangepast zoeken


  Kontakt - Privacy reglement